Терешківці: з вихованцями «Веселки» говорили про майбутню професію

23 Липня 2017, 15:30
4490

Фахівці Горохівського районного центру зайнятості спільно із координатором ГО «Волинські перспективи» відвідали дитячий табір ПЗОВ «Веселка» у селі Терешківці.  

Це відбулося 18 липня 2017 року, повідомляє Горохівський районний центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Спеціалісти  провели профорієнтаційні заходи для школярів на тему «Моя майбутня професія» та профконсультаціний урок на тему «Попередження торгівлі людьми в молодіжному середовищі».  

Діти молодшого шкільного віку в ігровій формі знайомились зі світом професій, з поняттям «престижна професія», визначали формулу вибору професії, ділились своїми маленькими мріями про те, ким бачать себе у майбутньому, брали участь в конкурсі малюнка «Моя майбутня професія».

Координатор ГО «Волинські перспективи» Наталія Литвина розповіла про проблему торгівлі людьми, механізми її запобігання і надання допомоги жертвам торгівлі людьми.

Також було проведено конкурс серед старшокласників щодо вибору майбутньої професії, яка дасть змогу стати успішним в рідній країні.

Наприкінці заходу всі учасники були нагороджені заохочувальними призами та сувенірами, отримали інформаційний роздатковий матеріал та буклети.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром