Учні з Ощева стали призерами обласних змагань зі спортивного орієнтування

23 Березня 2021, 11:03
2114

Двоє учнів Ощівської гімназії Горохівської міської ради – Дмитро Кравчук і Каріна Міщук – стали переможцями обласних відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Весна-2021», що проводилися під егідою Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради та Луцької федерації спортивного орієнтування.

Змагання відбулися 21 березня у селі Дачне Луцького району. У них взяли участь понад 219 членів та вихованців туристичних гуртків та спортивних клубів області, серед них – 14 учасників від Горохівської громади. До слова, заклад освіти в Ощеві понад десять років є опорним з туристсько-краєзнавчої роботи серед гімназій Горохівщини.

Як розповідає керівник гурткової роботи Віталій Новосад, вихованці Ощівської гімназії Горохівської міської ради – постійні учасники й призери туристичних змагань і чемпіонатів, що проводяться Волинським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024