Особливий день в Благодійній місії «Сонце любові»

03 Квітня 2021, 15:10
2464

Березень не хотів тішити нас теплотою, та не залежить від погоди тепла й доброзичлива атмосфера в особливому місці – в Благодійній місії «Сонце любові», де багато років президентом ініціативна та невтомна Ольга Дубінська.

21 березня увесь світ відзначає день «дітей сонця» різними концертами, благодійними поїздками, соціальними відеороликами. В горохівському закладі теж відбувся захід, приурочений Міжнародному дню людини з синдромом Дауна. Присутні діти й дорослі провели гру-знайомство й повеселилися, коли робили кольорові відбитки долонь на ватмані, що символізує індивідуальність. Захоплено переглядали мультфільм Марка Свансона «Ти особливий», в якому розповідається про те, що Бог любить всіх людей без винятку і кожна людина на землі – Його творіння.

Горнулися присутні своєю щирістю до Каті Сафригіної, яка разом із своєю мамою Любов’ю Василівною приходять час від часу в «Сонце любові» волонтерами.

Батьки діток з вадами вже не вперше висловлювали свою подяку очільниці Благодійної місії «Сонце любові» Ользі Дубінській за організацію таких благодійних зустрічей, підтримку і за її діяльність загалом.

- Це моя праця, моє служіння, - каже пані Ольга.

Вона подарувала сонцелюбцям блокноти й солодощі, викликавши в них вдячні усмішки.

Зробили багато світлин на згадку про гарно проведений час, а закінчилось усе традиційним чаюванням із солодощами, фруктами та найважливіше - душевним спілкуванням.

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024