На засіданні комісії вирішили не повертати братів додому ФОТО

09 Квітня 2021, 15:09
3991

Йдеться про резонансний випадок, коли у Холоневі 7-річна дитина пішла з дому і близько 15 годин блукала лісом та болотами. Спільними зусиллями учора в обід хлопчика розшукали поліцейські.
Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.
У Горохівській міській раді відбулося засідання комісії справах дітей, яка вирішила долю двох братів 7 і 12 років. Хлопці проживають у неблагополучних умовах та в неповній сім’ї. Наразі їх готові взяти до себе родичі їхнього батька. Але спеціальна комісія обстежить умови проживання там та вирішить, чи направляти братів у родину. Якщо умови будуть незадовільними, їх помістять у притулок, де можна перебувати до 90 днів. Ще кілька днів вони можуть бути у лікарні. 

«Матір подякувала, що поліцейські розшукали її сина, однак наразі ще рано говорити про те, що жінка стала на шлях виправлення», - зазначила очільниця сектору ювенальної превенції ГУНП Інна Остапович.
Хлопців у лікарні відвідали наші поліцейські, ті почуваються добре. 7-річний Матвійко ж сказав, що після вчорашньої пригоди твердо вирішив стати поліцейським.
«Ми подарували братам наші шеврони та слідкуватимемо й надалі за їхньою долею», - розповів керівник сектору взаємодії з громадами ГУНП Роман Богдан



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024