Рачин: потрібно відремонтувати клуб, ФАП та дитячий садочок

04 Серпня 2017, 14:18
2619

Під час наради у голови Горохівської РДА сільські голови Рачинської та Ватинської сільських рад розповіли про потреби селищ на території їхніх сільських рад.

Рачинський сільський голова Інна Денисюк зупинилася на основних проблемних питаннях, які потребують вирішення на районному рівні: прокладення відрізку дороги з асфальтним покриттям Рачин – Лемешів, капітальний ремонт сільського клубу. Також капітального ремонту потребує покрівля дитячого садочка «Сонечко» в селі Озерці, необхідний ремонт дороги Рачин – Озерці. А ще потрібно відремонтувати ФАП Рачині. Також сільський голова підняла питання освітлення вулиць населених пунктів..

На території Ватинської сільської ради основним проблемним питанням, за словами сільського голови  Віктора Капітули, є ремонт дитячого закладу та виділення земель учасникам АТО.

З обговорених питань, з урахуванням пропозицій та зауважень, прийнято ряд протокольних рішень, повідомляє прес-служба Горохівської РДА.

Коментарі
06 Серпня 2017, 03:37
<p>Краще наголосила на енергозабезпечені школи в с. Рачин і дороги,бо скоро не зможемо доіхати в Горохів<br /> <br />  </p>
06 Серпня 2017, 16:24
<p>А коли в адміністрації створили прес службу? Подивилась на сайті адміністрації але такої там не має. Це ваша помилка чи опечатка?</p>
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024