У бюджет Горохівщини надійшло найбільше доходів у порівнянні з іншими районами області

03 Серпня 2017, 12:12
1495

У вівторок, 1 серпня, голова Горохівської РДА Любов Матвєєва провела робочу зустріч з керівниками окремих управлінь та відділів райдержадміністрації. Під час зустрічі  говорили про бюджет району.

Місцеві бюджети району за загальним фондом до затверджених показників до першого півріччя 2017 року виконані на 121 відсоток.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Валентини Ковальчук розповів про виконання бюджету району у першому півріччі 2017 року.

З  виступу доповідача слідувало, що місцеві бюджети району за загальним фондом до затверджених показників до першого півріччя 2017 року виконані на 121 відсоток. Надходження власних доходів становлять 42195, 3 тис грн при піврічному призначенні 34750, 2 тис грн. Забезпечено виконання власних доходів усіма бюджетами. 

Районний бюджет виконано на 109 відсотків, додатково отримано 1887,4 тис грн. Проти відповідного періоду минулого року ріст доходів в цілому по районі склав 14561, 6 тис. У звітному періоді з місцевих бюджетів району проведено видатків на 282924, 4 тис грн, із спеціального фонду – 6085, 6 тис грн.

У районний бюджет надходить найбільше доходів у порівнянні з іншими районами област.  Горохівський Центр надання адміністративних послуг райдержадміністрації надає їх теж найбільше зі всіх інших районів Волині. Як прозвучало, горохівські цнапівці свої обов’язки виконують не лише професійно грамотно, але й швидко, тому саме до них із своїми проблемами приїжджають жителі інших районів.

Про це повідомляє прес-служа Горохівської РДА

Коментарі
04 Серпня 2017, 01:42
Звертаємося до влади: Не судити вас, не по сесіях водити, а просто стріляти. Кулю в потилицю і запевняю — у пеклі будуть вам раді. Сьогодні вранці я думаю про безкарність та вседозволеність мафії — грьобана сволота, яка дозволяє собіземельні ділянки і паї в час війни тільки для себе , а нам відписки і обіцянки!! І це не на війні — це на вільній землі! Ці вбивають, поліцаї б’ють та знущаються, сепаратисти в Раді голови підіймають, чиновники грабують, а політики усе за собачі будки та агентів кремля розповідають, і ще нас повчають, як нам жити й чи жити нам взагалі.. Ми знаємо, як нам жити. Ми знаємо, як навести лад. Ми маємо просто вас вбити. І тоді усе буде гаразд. Вбити. Повісити. Знищити. Одного гарного літнього дня. Ранком. Зібрати до купи. На стадіоні. І потім скласти десь штабелями. На холодному бетоні. Й підпалити. Усіх разом. Щоб не лишалось од вас жодної згадки! Вбивці Небесної сотні, нелюди-злочинці, «вори в законі», нардепи від 16 січня, усі як один в вишиванках «патріоти» нової хвилі — «розенблати» і «голубани» — спотворене обличчя нової влади. Не судити вас, не по ефірах водити, а просто стріляти. Кулю в потилицю і запевняю — у пеклі будуть вам раді. Ось тоді реформи такими темпами підуть, що Лі Куан Ю нам позаздрить. І збудуємо омріяну квітучу країну за рік або два. А доти будемо страждати, і з вітряками воювати. А вони усе будуть надалі нас вбивати, та по тюрьмах саджати. Зверхньо повчати й розповідати за те, як нам жити на своїй Богом даній землі. «Поховайте та вставайте, Кайдани порвіте, І вражою злою кров’ю Волю окропіте. І мене в сем’ї великій, В сем’ї вольній, новій, Не забудьте пом’янути Незлим тихим словом..»
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024