Обговорили проведення великодніх богослужінь ФОТО

26 Квітня 2021, 10:59
2317

У Горохівській міській раді, з ініціативи правоохоронних органів, пройшла нарада з представниками релігійних організацій.

Про це повідомляє сайт Горохівської міської ради.

За участі першого заступника Горохівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Максима Ящукевича, секретаря Горохівської міської ради Наталії Ковальчук, майорів відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області Петра Олексюка і Сергія Біловола, настоятеля Свято-Вознисенського храму міста Горохова о. Андрія Сидора, настоятеля храму Різдва Христового міста Горохова о. Андрія Гаврилюка, пастора Церкви ЄХБ Петра Шумчука і начальника відділу  мобілізаційної роботи, цивільного захисту та охорони праці Горохівської міської ради Тараса Севастяна на нараді обговорили проведення святкових великодніх богослужінь.

Представники поліції нагадали про існуючі карантинні заборони та обмеження, масковий режим і дотримання соціальної дистанції, а також домовилися про координацію дій між правоохоронцями, релігійними громадами і місцевою владою.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024