У Горохові відбувся мітинг-реквієм ФОТО

07 Травня 2021, 19:11
1744

У Горохові відбувся мітинг-реквієм «В жалобі голови схиляємо» присвячений Дню пам’яті і примирення і Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це повідомляє сайт Горохівської міської ради.

На Погорбі Слави на чолі з Горохівський міським головою працівники міської ради і її структурних підрозділів, представники місцевих установ і організацій, учні ліцеїв, горохівчани. Настоятель Свято-Вознесенського храму міста Горохова о. Андрій Сидор помолився за полеглих воїнів. Віршованими спогадами про повоєнні роки ділилася «дитина війни» Лідія Шумчук. Прозвучали вокальні композиції  «Давно відгриміли гармати» і «Журавлі» у виконанні  народний аматорський вокальний ансамбль «Горохівчанка» та чоловічого квартету НД «Просвіта».

«Схиляю голову в пошані та висловлюю безмежну вдячність нашим ветеранам, які зовсім молодими перемогли нацизм, здобули мир і свободу, самовідданою працею відбудували країну з повоєнних руїн», - сказав у своєму виступі Горохівський міський голова Віктор Годик.

Присутні поклали квіти до Вічного вогню та Меморіалу Слави.

В ці дні у селах Горохівської територіальної громади заплановано ряд заходів, присвячених Дню пам’яті і примирення і Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


1

2

1





1







 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром