Свіжий номер тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

19 Серпня 2017, 11:27
1065

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як лучанка Ірина Войтович захищала честь спортивну честь України, зокрема й Волині у складі збірної України на світовому чемпіонаті з гірського бігу. Про пригоди й досягнення волинської спортсменки читайте на сторінках тижневика.

Журналіст Роман Новосад записав свідчення свого дідуся Якова Новосада із Горохівського району. Із-поміж інших історій, він розповів і про те, ким були несподівані гості у формі з тризубом, які навідувалися до людей уночі. Вояки, які вдавали з себе упівців, насправді були радянськими партизанами.

Каналізації Світязю будуватиме Євросоюз. Іноземці викладуть гроші, щоб відпочивати з комфортом. На розбудову волинського курорту – озера Світязь і каскаду навколо нього – потрібно 6,5 мільйона євро. Вартість робіт оцінюють у євро, оскільки облаштування виконають за гроші Євросоюзу. Як просувається робота, дізнавайтеся зі сторінок газети.

З 29 липня до 6 серпня у Словаччині відбувалася континентальна першість серед баскетболістів віком до 18 років, де брала участь і збірна України. У її складі виступав вихованець луцького «Волиньбаскета» Максим Дейна. Волинський баскетболіст розповів для нашого видання про участь у чемпіонаті Європи з баскетболу та плани на майбутній сезон.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024