Через зловживання алкоголем постраждало троє жителів Горохівщини

21 Серпня 2017, 14:08
1983

Цими днями лікарі Горохівської ЦРЛ рятували життя 42-річної мешканки села Звиняче.У лікарню її привезли п’яною. Діагноз шокував: молода особа страдає хронічним алкоголізмом, уже нажила цироз, а цього разу отруїлася сурогатним алкоголем, який пила упродовж дня зі знайомим.

Захмелілим ще й із колотою раною грудної клітки до лікарів утрапив 35-річний мешканець села Миркова. Чоловік теж чаркував із ранку до смеркання, а травму отримав, коли повертався від родини додому. Каже, що впав на металевий дріт, повідомляє «Волинь Нова»

Не був обачним  40-річний жабченець. Господар із запахом спиртного сів на коня, але тварина чомусь сполохалася, а чоловік не втримався і упав так невдало, що отримав перелом черепа, ребер, забій хребта. 

Коментарі
22 Серпня 2017, 16:45
Голова сільської ради Пані Панасюк Тетяна дуже добре знає точки торгівлі ядовитим спиртним в с.Звиняче і не проводить ніякої роботи профілактичної протягом свого головування ! В с. Звиняче і с.Красів не одна людина вже померла або чуть не померла ( відрятували в лікарні)від неякісного спиртного ! п. Тетяно , Ви не тільки людську землю дерибаньте , а ще й торгові точки продажу сумнівного алкоголю закривайте
22 Серпня 2017, 23:17
А хіба питання закриття торгових точно міліція (поліція) передала сільським головам? Ви трошки не по адресу звертаєтеся та і звертатися треба не анонінмно на сайті а письмово в поліцію.
23 Серпня 2017, 19:56
сільські голови тихенько переговорити з бізнесменами - торгашами нелегальними один на один і такий результат буде, що поліція віддихає .... Вам, шановні довірили місцеву владу і Вам, шановні за місцеве населення і його життя і здоров'я переживати б чисто - по людськи... мені, до написаного, не байдужі односельчани і їх побут і життя і здоров'я . А Вам ні ?
07 Вересня 2017, 17:23
До нас в село пальоний спірт в 5-ти літрових бутлях привозить поліція колишньому зекові.<br/>І всі все знають, але ніхто нічого не докаже(((<br/>Такі от порядки. Село Озерці.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024