Ветерани гандболу зустрілися у Горохові

22 Серпня 2017, 11:28
2679

У суботу, 19 серпня, в місті Горохові відбулася зустріч ветеранів гандболу 60-70 років, вихованців Заслуженого тренера України, першого Почесного громадянина Волині О.М. Баламута, яку організували активісти, ветерани Горохівського гандболу.

На зустрічі з привітальним словом виступила головний спеціаліст Горохівського відділу освіти, молоді та спорту Оксана Лавренюк  та директор Горохівської КДЮСШ ім. О. Баламута Галина Прик, повідомляє «Волиньска правда».

Присутні разом з дружиною Олександра Миколайовича вшанували пам’ять свого тренера.

До міста Горохова з’їхались ветерани  з різних куточків нашої області та України, а це багаторазові чемпіони України та Всеукраїнських першостей  бувшого Радянського Союзу серед сільських спортсменів, гравці команд вищих ліг, майстри спорту СРСР: Григорій Голдованський, Леонід Шкорупський,  Борис Кусевич, Василь Мисливчук, Галина Балакіна (Мисливчук), В’ячеслав Тимошенко, Юрій Коробков, Володимир Новосад, Віктор Сегеда та багато інших ветеранів  жіночого Горохівського  гандболу, які входили до складу збірних  команд  України та вищих ліг:  Тамара Середа, Таїсія Кудима (Могилецька) , Любов Вальо (Новосад), Тамара Баламут (Павлова), Людмила Круковська (Бортнік), Надія Бернацька  (Карабанова).

Учасники зустрічі  відвідали Горохівську ДЮСШ та  поклали квіти  до пам’ятника О.М. Баламута на місцевому кладовищі, вшанували пам’ять своїх  колег  які відійшли  у вічність.

Понад 30-ть  присутніх ветеранів, людей поважного віку,  що  ведуть активний спосіб життя,  спілкувались один з одним, обмінювались своїми спогадами про наставника, адже таких моментів у їхньому житті було дуже багато, дякували О. М. Баламуту за його внесок у їхнє майбутнє життя.

Коментарі
26 Серпня 2017, 02:06
середиха багато жере
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024