Прапор на Горохівщині піднімали герої: ветеран УПА та воїн АТО

24 Серпня 2017, 16:47
3883 Джерело: goradm.gov.ua

В середу, 23 серпня горохівчани і гості міста зібралися в залі засідань районної ради, щоб вкотре засвідчити свою повагу до одного із найвищих символів нашої держави. Чимало людей прийшли у вишиванках і синьо-жовтими прапорцями. Багато було молоді та дітей.

Зі святом присутніх привітав голова районної ради Тарас Щерблюк. Він, зокрема, наголосив, що український прапор – це символ незалежності духу українців і гордість нашого народу, адже під синьо-жовтим полотнищем наші предки боролися за свободу і гідність нації. Під цим знаменом і зараз йдуть у бій наші воїни, захищаючи територіальну цілісність нашої держави на Сході України. Про це йдеться на сайті Горохівської районної адміністрації.

З цікавістю присутні слухали голову районної державної адміністрації Любов Матвєєву, яка у доступній формі розповів про історію народження нашого прапора від сивої давнини, яка сягає часів Київської Русі, часів зародження християнства на нашій землі.

Право підняти Державний Прапор України надано ветерану УПА, станичному братства ОУН-УПА Горохівщини Павлу Івчуку, районному військовому комісару, учаснику АТО на Сході України Михайлу Косу, учнениці 11 класу НВК «школа-гімназія» міста Горохова, відмінниці навчання Дубець Ірині  та учневі 11 класу загальноосвітньої школи імені І.Я.Франка  міста Горохова, відміннику навчання Красовському Богдану. Всі присутні у залі зійшли на площу до пам’ятника Т.Шеевченку, щоб взяти участь в урочистому піднятті Державного Прапора України.

Потому відбувся велопроїзд у вишиванках вулицями міста на чолі із міським головою Віктором Годиком та його заступником Максимом Ящукевичем.

Коментарі
24 Серпня 2017, 22:26
хайль бандері!!!!!!!.........
26 Серпня 2017, 14:08
Порошенко любить свою посаду і люто ненавидить українців і все українське. Йому дуже подобаються люди його нації (євреї), які б вони не були, головне, щоб неукраїнці- звідси і призначення Медведчука, і бізнес Ахметова, і посади Вількулів, і Гройман....
26 Серпня 2017, 14:15
У Петра Олексійовича своєрідний підхід до бюджетних коштів. Щоб нікого не образити : бюджет для нього - просто черговий непоганий бізнес. Головне - придумати цікаві проекти, запросити на роботу цікавих людей ... нас патріотів, чесних, красивих і розумних голів РДА, районної ради і міської ради і ще 39 голів рад, які ви, шановні виборці законно вибрали для служіння Вам, незалежним
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024