Юні горохівчани відвідали Почаївську Лавру

27 Серпня 2017, 12:08
1916

Доброю традицією юних парафіян храму Різдва Христового м.Горохова є паломницька поїздка до Свято-Успенської Почаївської Лаври перед початком навчального року.

У п'ятницю, 25 серпня, близько 40 дітей-школярів з Горохова вирушили в паломництво до Почаївської Лаври, повідомляє сайт gorokhivblag.com.ua.

Біля мощей преподобних Іова та Амфілохія, під прекрасний спів студентів Почаївської Духовної Семінарії, священик Андрій Гаврилюк відслужив молебень перед навчанням, побажавши учням та студентам Божої допомоги у здобутті освіти.

Для  юних паломників була проведена екскурсія по монастирю. Діти мали змогу вислухати його історію, приклонитися до чудотворного  образу Почаївської Божої Матері й інших святинь та помилуватись красою лаврських храмів.


 

Гостей з Горохова братія Почаївської Лаври пригостила смачним обідом, після чого свою подорож  діти продовжили  до Свято-Духівського скиту.  У цьому  монастирі знаходяться ковчеги з мощами багатьох святих, а ще діти відвідали маленький зоопарк. Тут знаходяться декілька різновидів рідкісних тварин та птахів, яких розташували біля стін цієї обителі насельники монастиря.



 

Свою паломницьку подорож  діти продовжили до Джерела святої праведної Анни, де скупавшись у цілющій воді та підкріпившись  кавунами, повернулись додому.

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024