Горохівщина: працівники державних установ показали себе кращими на змаганнях з міні-футболу

20 Вересня 2017, 14:52
2243

Днями у місті Горохів на стадіоні «Колос» відбулися районні змагання з міні-футболу серед працівників державних установ та органів місцевого самоврядування з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Участь взяли збірні команди місцевого самоврядування, працівників державних установ та освітян.

Ініціатором проведення змагань став відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районна організація ВФСТ «Колос», - йдеться на сайті Горохівської РДА.

Учасників змагань привітали заступник голови Горохівської районної ради Віталій Клемба та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик. Заступник голови Горохівської районної ради Віталій Клемба переконаний, що проведення таких турнірів стане доброю традицією, заохочуватиме молодь до занять спортом, сприятиме розвитку фізичної культури та спорту на Горохівщині зміцнюватиме взаємини представників усіх гілок влади, адже спільна праця та здоровий відпочинок – об’єднують!

Особливість проведеного заходу полягала у тому, що свою спортивну підготовку та прагнення до перемоги демонстрували голови сільських рад, депутати районної ради, державні службовці та вчителі.

Медичний супровід змагань здійснювала сестра медична Горохівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Гарна погода, дружня атмосфера матчу, емоції вболівальників додавали наснаги та завзяття учасникам змагань.

Рахунки зіграних матчів виглядають так:

освітяни-1 – держустанови 0:6;

місцеве самоврядування – освітяни-2  4:2;

освітяни-1 – освітяни-2 7:0;

місцеве самоврядування – держустанови 0:7;

освітяни-2 – держустанови 1:6;

освітяни-1 – місцеве самоврядування 5:2.

У напруженій спортивній боротьбі перемогу здобула збірна команда працівників державних установ – заслужене перше місце. Друге місце посіла команда освітян-1, третє – місцеве самоврядування, четверте – освітяни-2. 

Команди-призери нагороджені грамотами та кубками. Гравці команд нагороджені статуетками «Кращий воротар» Андрій Макарчук (команда державних установ), «Кращий гравець» Андрій Філат (Команда місцевого самоврядування), «Кращий захисник» Василь Рафалович (команда освітяни-2), «Кращий нападник» Юрій Левчук (команда освітяни-1).

 Усі учасники турніру мають активу життєву позицію, є прихильниками здорового способу життя, беруть активну участь у змаганнях футбольних команд, часто представляють район та область на усіх видах спортивних змагань, включаючи Всеукраїнський рівень. Тому прагнення залучити якомога більше жителів району, особливо молодь, до занять спортом, без зусиль, об’єднало представників громад, які зібралися на спортивному майданчику. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024