На Горохівщині проведуть реконструкцію сільських амбулаторій

22 Вересня 2017, 13:22
1930
На Горохівщині збираються провести реконструкцію амбулаторій у деяких населених пунктах.

Зокрема 21 вересня 2017 року, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк  зустрілась із консультантом з управління субпроектом Світового банку у Волинській області Марією Адамчук  та директором КЗ «Горохівський центр ПМСД» Галиною Майко, - повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату РДА.

Під час зустрічі обговорили організаційні заходи щодо фінансування реконструкції ряду амбулаторій Горохівського району, а також виготовлення проектно-кошторисної документації. 

Зокрема, за рахунок фінансової підтримки Світового банку планується здійснити реконструкцію амбулаторій у селах Скобелка, Журавники, Лобачівка та Печихвости Горохівського району.

- Наше завдання - спільно працювати на позитивний результат. Адже, реконструкція амбулаторій дасть змогу підвищити рівень медичного обслуговування на селі. Як результат - зможемо продовжити тривалість життя та оздоровити націю, - зазначила Марія Адамчук.

Нагадаємо, нещодавно була завершена спільна з польськими партнерами робота над проектом Горохівської районної ради «Модернізація доріг місцевого значення: Мар’янівка – Борочиче – Бужани в Україні і Тератин та Ярославець в Ґміні Ухане у Польщі».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024