У Вільхівці пройшов турнір із пляжного волейболу

27 Липня 2021, 11:12
У Вільхівці пройшов турнір із пляжного волейболу 822
У Вільхівці пройшов турнір із пляжного волейболу

У селі Вільхівка 25 липня відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу «Олімпійське літо-2021».

На турнір приїхали спортсмени із сіл Мирне (дві команди), Підгайці та Чаруків. Ще чотири команди спортсменів із села Вільхівка. Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Змагання відбулися за сприяння сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради спільно з громадською організацією «СК Вільхівка».

 

Читайте також: Збірна Горохівської громади побувала на обласному спортивному фестивалі

Ігри проводили у двох підгрупах за коловою системою. Високий рівень фізичної підготовки та неабияку майстерність в грі у волейбол демонстрували спортсмени на майданчику. Не зважаючи на спеку та палюче сонце, гравці боролись за перемогу до останнього.

Після групового етапу турніру до фіналу вийшли: дві команди с. Вільхівка, с. Чаруків, с. Мирне. За 3-4 місце відбулася гра між командами с. Вільхівка-2 та с. Мирне. За 1-2 місце – між командами с. Вільхівка-1 та с. Чаруків.

За підсумками змагань І місце посіла команда - Назар Кварцяний та Сергій Парій (с. Вільхівка-1),  ІІ місце - Сергій Галасун, Юрій  Блоха, Назар Камінський (с. Чаруків),  ІІІ місце  - Віталій Типа та Олександр Мельник (с. Мирне).

Переможців та призерів змагань нагородили кубками та медалями.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024