Спеціаліст роз'яснює: які платні послуги надає Горохівський районний відділ ДРАЦС

26 Вересня 2017, 13:12
Фото ілюстративне 5024
Фото ілюстративне

Відтепер, за видачу запрошення із зазначенням дати державної реєстрації шлюбу потрібно заплатити в державну казну.

Горохівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану інформує про те, що згідно з наказом Головного територіального управління юстиції у  Волинській  області, відділами ДРАЦС надаються певні платні послуги.

Йдеться про наступні платні послуги:

- Пошук актового запису цивільного стану без повідомлення заявником даних про рік державної реєстрації актів цивільного стану.

- Пошук запису в метричних книгах, складених іншою ніж українська мовою до утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану, за відсутності даних про рік складення запису.

- Надання правової допомоги, що включає складення заяв (анкет, прохань), у вирішенні питання щодо повторної видачі свідоцтв та інших документів про державну реєстрацію актів цивільного стану: - відділами державної реєстрації актів цивільного стану не за місцем звернення заявника; - компетентними органами іноземних держав.

- Організація та проведення індивідуальних обрядів державної реєстрації шлюбу та народження (зокрема, обрядів ювілеїв весілля, обрядів заручин) з використанням різноманітних елементів урочистості: - у відділі державної реєстрації актів цивільного стану; - за межами відділу державної реєстрації актів цивільного стану; - у вихідні та святкові дні.

- Складення за проханням фізичних осіб заяв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Реєстру, про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану.

- Надання консультації з питань витребування документів про державну реєстрацію актів цивільного стану.

- Видача запрошення із зазначенням дати державної реєстрації шлюбу.

- Надання консультації з питань застосування сімейного та цивільного законодавства.

 

          

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024