Газове обладнання зіркових виробників доступне волинянам у клієнтських просторах 104.ua

20 Серпня 2021, 15:39
Газове обладнання зіркових виробників доступне волинянам у клієнтських просторах 104.ua Реклама 978
Газове обладнання зіркових виробників доступне волинянам у клієнтських просторах 104.ua

Фахівці АТ «Волиньгаз» провели спільний інформаційний захід просто неба із менеджерами Клієнтського простору 104.ua.

На Театральному майдані Луцька показали споживачам приклади сучасних газових котлів, газових сигналізаторів та модемів, які передають показання газового лічильника дистанційно. Про це Бізнес.Район повідомила пресслужба ТОВ «Волиньгаз Збут».

Консультували клієнтів, розповідали про новий вид діяльності компанії АТ «Волиньгаз» - продаж газового обладнання, про те, як можна і треба економити, замінюючи старе газове обладнання на сучасне. Його споживачі можуть придбати в 11-ти клієнтських просторах 104.ua, які є на Волині: в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському, Горохові, Ківерцях, Рожищі, Старій Вижівці, Ратному та Камені-Каширському.

«Нещодавно наша компанія почала надавати нову послугу і вже близько 1000 котлів придбали волиняни в клієнтських просторах – і юридичні особи, і фізичні особи. Сучасне газове обладнання користується попитом. Оскільки споживачі можуть економити до 40%. До того ж персональні менеджери для кожного клієнта індивідуально підбирають котел залежно від побажань і технічних характеристик. Запустили новий проєкт: рекламуємо газове обладнання в форматі наочної презентації. Котли, сигналізатори газу, пристрої дистанційної передачі даних на відстані витягнутої руки. За лічені хвилини можна підібрати прилади, які відповідають саме вашим потребам та характеристикам вашого помешкання», - розповідає начальник відділу технічного обслуговування АТ «Волиньгаз» Роман Шабала

Також фахівці поінформували лучан про акцію «Волиньгазу» - технічне обслуговування внутрішніх газових мереж за 300 грн/рік. Ця послуга відповідно до законодавства є ринковою.

Щоб опалювальний сезон розпочати вчасно та безпечно, кожен споживач, власник житла має укласти відповідний договір із оператором газорозподільної системи або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Читайте також: Волинські газовики вчились у турецьких спеціалістів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024