На День захисника України у районі відбудуться уроки мужності, концерти та зустрічі з ветеранами

03 Жовтня 2017, 12:20
5049

У в.о.голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк 2 жовтня відбулася оперативна нарада, в ході якої проінспектовано стан виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2017 року.

За словами начальника управління фінансів райдержадміністрації Валентини Ковальчук, до загального фонду місцевих бюджетів за 9 місяців 2017 року надійшло 69 млн грн. доходів, що становить 120,7 відсотків до запланованого, понадпланові надходження становили 11млн грн.

Окрім того, обговорено питання по підготовці до проведення в районі заходів з нагоди Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА. Людмила Косюк зосередила увагу присутніх на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків. Учасники наради висловили пропозиції щодо організації заходів з вшанування захисників нашої держави, які у різні часи з гідністю виконували та виконують і нині свій громадянський обов’язок.

Обговорено план заходів, відповідно до якого передбачено проведення в населених пунктах району урочистостей з нагоди Дня захисника України за участі керівників та представників виконавчої влади і місцевого самоврядування, голів та депутатів місцевих рад, військовослужбовців, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, ветеранів війни та військової служби, учасників українського визвольного руху, членів сімей загиблих (померлих) воїнів.

У загальноосвітніх навчальних закладах пройдуть уроки мужності, лінійки, зустрічі із ветеранами, уроки історії, тематичні виховні години, літературні вечори, концерти, спортивно-масові заходів. У бібліотеках району організовано книжкові тематичні виставки, твори мистецтва, що висвітлюють історію утворення УПА, подвиги захисників України.  З обговорених питань дано ряд доручень.

Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром