Бізнесмени Волині обирають електроенергію від «Волиньгаз Збуту»

02 Вересня 2021, 14:24
Газ Реклама 840
Газ

ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «Твій Газзбут», забезпечує електроенергією понад 100 промислових організацій.

В основному це представники малого та середнього бізнесу з усієї Волині. Про це Бізнес.Район повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

«Ліцензію на постачання електроенергії ми отримали рік тому. Разом з тим нам вдалося зайняти помітну нішу на ринку. З кожним місяцем у нас збільшується кількість клієнтів. Так, у липні 34 представники бізнесу підписали договір на постачання електроенергії», – констатує начальник відділу продажів юридичним особам Ігор Козачок.

Одна з переваг співпраці з «Волиньгаз Збутом» – можливість купівлі газу та електроенергії в одного постачальника. Наразі цією можливістю скористалися понад 50 клієнтів компанії. У рамках пакетної пропозиції клієнта обслуговує один персональний менеджер з газу та електроенергії, який оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт, дозамовляє необхідні обсяги енергоресурсів та вносить зміни у договори.

Зауважимо, «Волиньгаз Збут» пропонує три окремі тарифні пакети на поставки електроенергії з різними умовами оплати: передплата, післяплата та подекадна оплата.

Також, розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, «Волиньгаз збут» пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

За умовами тарифу, щомісячну ціну електроенергії зафіксовано на весь період постачання з 1 жовтня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті компанії.

Замовити послугу електропостачання можна за телефонами: 0332-27-76-04, 067-431- 18-73 або, звернувшись у будь-яке відділення компанії.

Читайте також: Цьогоріч «Волиньгаз» обстежив понад чотири тисячі кілометрів газових мереж

Довідково:

ТОВ «Волиньгаз Збут» працює на енергетичному ринку з 2015 року. Понад шість років компанія постачає газ для населення, промислових, релігійних та бюджетних організацій. У червні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на продаж електричної енергії.

За роки діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний та відповідальний постачальник, що виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39