Газ

Бізнесмени Волині обирають електроенергію від «Волиньгаз Збуту»

02 Вересня 2021, 14:24

ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «Твій Газзбут», забезпечує електроенергією понад 100 промислових організацій.

В основному це представники малого та середнього бізнесу з усієї Волині. Про це Бізнес.Район повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

«Ліцензію на постачання електроенергії ми отримали рік тому. Разом з тим нам вдалося зайняти помітну нішу на ринку. З кожним місяцем у нас збільшується кількість клієнтів. Так, у липні 34 представники бізнесу підписали договір на постачання електроенергії», – констатує начальник відділу продажів юридичним особам Ігор Козачок.

Одна з переваг співпраці з «Волиньгаз Збутом» – можливість купівлі газу та електроенергії в одного постачальника. Наразі цією можливістю скористалися понад 50 клієнтів компанії. У рамках пакетної пропозиції клієнта обслуговує один персональний менеджер з газу та електроенергії, який оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт, дозамовляє необхідні обсяги енергоресурсів та вносить зміни у договори.

Зауважимо, «Волиньгаз Збут» пропонує три окремі тарифні пакети на поставки електроенергії з різними умовами оплати: передплата, післяплата та подекадна оплата.

Також, розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, «Волиньгаз збут» пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

За умовами тарифу, щомісячну ціну електроенергії зафіксовано на весь період постачання з 1 жовтня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті компанії.

Замовити послугу електропостачання можна за телефонами: 0332-27-76-04, 067-431- 18-73 або, звернувшись у будь-яке відділення компанії.

Читайте також: Цьогоріч «Волиньгаз» обстежив понад чотири тисячі кілометрів газових мереж

Довідково:

ТОВ «Волиньгаз Збут» працює на енергетичному ринку з 2015 року. Понад шість років компанія постачає газ для населення, промислових, релігійних та бюджетних організацій. У червні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на продаж електричної енергії.

За роки діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний та відповідальний постачальник, що виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.