У Горохівській громаді розробляють Стратегію розвитку: для чого вона потрібна

07 Вересня 2021, 10:05
У Горохівській громаді розробляють Стратегію розвитку 1060
У Горохівській громаді розробляють Стратегію розвитку

У міського голови Горохова Віктора Годика відбулася оперативна нарада з розробки Стратегії розвитку територіальної громади.

Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Обговорили завдання структурних підрозділів міської ради з розробки проєктів для виконання Стратегії розвитку.

Для чого громаді потрібна Стратегія розвитку?

Стратегію розробляють для визначення пріоритетів розвитку: де, що і коли будуть впроваджувати у громаді для того, щоб життя людей тут ставало кращим, щоб люди хотіли тут жити і працювати і не виїжджали з країни в пошуках кращого життя.

Особливий акцент громада робитиме на освітній сфері. Найбільший потенціал громади – це люди і саме в розвиток людського потенціалу планують найбільші інвестиції.

Зараз відбуваються співбесіди з керівниками навчальних закладів громади, обговорюють кадрове та матеріальне забезпечення, аналізують результативність навчального процесу, дотримання законодавства в освітній сфері, вибудовують плани та перспективи.

Такий ретельний аналіз діяльності освітніх закладів проводять, щоб визначити їх потреби для покращення надання освітніх послуг. Підтримку будуть спрямовувати на ті заклади, які розвиваються, впроваджують інновації, вчителі рухаються в ногу з часом.

Невдовзі відбудеться чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади. До формування проєктів Стратегії може долучитися кожен охочий з своїми пропозиціями, якщо має чітке бачення їх реалізації.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024