У Горохівській РДА обговорили проблему із заборгованістю по виплаті зарплат

12 Жовтня 2017, 15:13
1547

Питання дотримання чинного законодавства в частині оплати праці з боку суб’єктів господарської діяльності обговорили у Горохівській РДА.

Участь у робочій зустрічі взяли начальники управління соціального захисту населення Григорій Дідух, фінансового управління райдержадміністрації Валентина Ковальчук, керівники окремих господарств та підприємств. Роботу по погашенню заборгованості постійно контролює відділ з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

«Варто зазначити, що заборгованість із виплати заробітної плати відсутня, тобто відбулося повне виконання графіка погашення заборгованості, який на початок року був укладений адміністрацією підприємства», - наголосив Григорій Дідух. 

За його словами, під час реєстрації колективних договорів, спеціалісти відділу з питань праці та соціально-трудових відносин надають рекомендації щодо застосування на підприємствах, в установах та організаціях переліку і розміру доплат і надбавок до тарифних ставок та посадових окладів працівників, приведення положень колективних договорів у відповідність з нормами діючої Генеральної угоди, регіональної та галузевих угод, включення до них положення щодо умов зростання фондів оплати праці працівників виробничої сфери та встановлення міжкваліфікаційних співвідношень в оплаті праці.

Увагу присутніх було акцентовано на суворій обов’язковості дотримання законодавчо встановленого мінімального рівня заробітної плати. В.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк поцікавилася проблемними питаннями, з якими наразі  стикнулися у роботі та дала доручення щодо їх вирішення.

Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментарі
12 Жовтня 2017, 22:09
І нормально адміністрація працює без голови. Питання - чи потрібен такий горлова, і взагалі чи він потрібний?
12 Жовтня 2017, 22:37
Проблеми треба не обговорювати а вирішувати. Але адміністрація вміє тільки обговорювати. На жаль.
13 Жовтня 2017, 00:34
ГОЛОВА завжди був (була) на те, щоб нести відповідальність за все, що відбувається в районі... СМОТРЯЩИЙ був завжди, при совєтах і при новій владі... І ніхто ніколи СМОТРЯЩОГО скасовувати не буде, тіштеся зі свого об'єднання в ОТГ, а керувати буде СМОТРЯЩИЙ поки буде ця система, може помиляюсь, то просвітіть
13 Жовтня 2017, 01:13
То таки так. Смотрящий при любій системі. Ми інакше не вмієм.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024