Горохівського лісника нагородили з нагоди Дня Захисника України

14 Жовтня 2017, 09:23
2902

Працівники державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ, які у різні періоди російської агресії відстоювали кордони нашої держави безпосередньо на лінії фронту, напередодні Дня захисника України отримали нагороди.

Лісівники одними з перших відгукнулися на допомогу, коли в Україну прийшла біда. Не лише сировиною. Не лише власною працею. Лісівники, як і тисячі відважних волинян, взялися за зброю і стали на захист не тільки лісів, а й усієї держави.

– Тут зайві якісь пафосні слова. Просто вдячність. Це найменше, що ми можемо зробити у такий святково-сумний день. Серед нагороджених – лише незначна частина воїнів-патріотів, які працюють у галузі. І ми пишаємося не лише тими кого відзначаємо сьогодні. Ми пишаємося кожним, хто поніс військову службу. Хлопці, вся Україна вами пишається, – наголосив начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко.

Також Почесною грамотою Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства нагородили майстра лісу Ново-Зборишівського лісництва державного підприємства «Горохівське лісомисливське господарство» Миколу Маціюка.

Коментарі
14 Жовтня 2017, 22:25
А може Маціюка?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024