У Берестечку відрементують садочок, а у Шклині та Звинячому школи

19 Жовтня 2017, 13:10
2017

У Горохівськиій РДА обговорили стан використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по  Горохівському району станом на  13 жовтня.

За словами начальником управління регіонального розвитку райдержадміністрації  Миколи Панасюка, загальна кошторисна вартість об’єктів становить 4млн 628 тис. грн. З державного бюджету на поточний рік передбачені кошти в сумі 3 млн 590 тис. грн., а співфінансування з місцевих бюджетів – 1 млн 38 тис. грн.

На сьогодні отримано кошти державного бюджету проекту «Реконструкція дошкільного навчального закладу «Малятко» по вул. Козацька, 14, в м. Берестечко Горохівського району Волинської області» в сумі 373,48 тис. грн. Касові видатки по цьому інвестиційному проекту разом із місцевим бюджетом складають  391,48 тис. грн.

Посадовець перерахував ті проекти, які реалізовуються в районі, зокрема:

1)«Реконструкція дошкільного навчального закладу «Малятко» по вул. Козацька, 14, в м. Берестечко Горохівського району Волинської області» -заключений договір з підрядною організацією, будівельні роботи тривають;

-+2)«Капітальний ремонт частини приміщень школи I—III ступенів в с. Звиняче Горохівського району Волинської області» - ПКД затверджена експертним звітом; 5 вересня 2017 року  відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації подано оголошення  для закупівлі в електронній системі ProZorro і чекають на визначення з учасників переможців тендеру ;

3)«Капітальний ремонт шатрового даху загальноосвітньої школи I—III ступеня на вул. Центральній, 56 в с. Шклинь Горохівського району Волинської області» - ПКД на експертизі;

4)«Капітальний ремонт адмінбудинку по вул.Центральна, 25,б в с. Підбереззя Горохівського району Волинської області» - Експертний звіт на ПКД від 10.10.2017 року, 13.10.2017 року відбудеться сесія сільської ради, на якій буде затверджена ПКД,  а  з 17 жовтня 2017 в терміновому порядку працюють над реалізацією проекту.

Людмила Косюк акцентувала увагу присутніх  на важливість даного питання та забезпечення постійного контролю щодо строків та якості виконання робіт.

Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024