Горохівчанам розповіли як захистити себе, щоб не стати жертвою торгівлі людьми

21 Жовтня 2017, 12:01
5052

В рамках заходів до Європейського дня  протидії торгівлі людьми районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на центральній площі міста проведено інформаційний захід «Протидія торгівлі людьми».

Акція була спрямована а усвідомлення молоддю того, що найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі України, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека. Також у рамках заходу розглядались питання безпечної міграції та ризиків потрапляння в ситуації торгівлі людьми. Основна мета заходу - донесення інформації до людей, які планують працювати чи вже працюють за кордоном. Головним наголошенням було, як захистити себе, щоб не стати жертвою торгівлі людьми.

«Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині у світі понад 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки і діти потрапляють до рук торговців людьми, як у власних країнах, так і за кордоном. При цьому страждають усі країни – і країна походження, транзиту, і країна призначення. Торгівля людьми вважається особливо тяжким злочином в Україні та багатьох інших країнах. Стаття 149 Кримінального Кодексу України передбачає, що злочини, пов’язані з торгівлею людьми, караються позбавленням волі на строк від 3 до 15 років», - анонсувала Ірина Поліщук, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В ході заходу спеціалістами центру розповсюджено 200 інформаційних буклетів.

Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментарі
21 Жовтня 2017, 20:19
найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі України, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність? Ви самі вірите в таку хє р ню? Да вже скоро прийдеться лекції читати як на панель за кордоном по блату влаштуватися можна. Людей довели до краху. А ви все анекдоти про гідність і ще щось там розказуєте.
22 Жовтня 2017, 19:50
Людиною можна і потрібно бути завжди. І в Україні можна нормально заробляти. Але декому хочеться мати більше ніж сусід, от і їдуть. А якщо панель у голові, то вона буде обов'язково.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024