Горохівські студенти побували на Дні поля на Львівщині

11 Жовтня 2021, 12:13
Фото біля техніки на згадку 935
Фото біля техніки на згадку

Делегація від Горохівського коледжу ЛНАУ побувала на Дні поля на Львівщині.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор коледжу Олег Жельчик.

За його словами, візит відбувся 8 жовтня. Від коледжу поїхав директор, завідувачка відділення технологій в агрономії та тваринництві Наталія Крук, студенти Горохівського коледжу ЛНАУ спеціальності 201 Агрономія Тетяна Онофрий, Роман Михальчук та Андрій Русь.

Вони взяли участь у дні поля на Львівщині, який організувала компанія «Контінентал Фармерз Груп» та Львівський національний аграрний університет.

Олег Жельчик додає, що студенти Горохівського коледжу мали змогу послухати лекції німецьких фахівців в галузі агрономії, записатися для проходження стажування в компанії «Контінентал Фармерз Груп», оглянути найкращу сільгосптехніку відомих європейських виробників, ознайомитися з результатами польових досліджень, і навіть виграти в лотерею відро нових сортів картоплі.

«А ще приємно було там зустріти випускників Горохівського коледжу ЛНАУ Андріана Хміля, Олега Омелюха, Тараса Сантара, Ігоря Шлапака, Сергія Сочина, Миколу Залевського, Андрія Лаха, Юлію Куліш, які після коледжу продовжили навчання в університеті за бакалаврськими та магістерськими програмами, а також Сергія Олексюка, представника ТМ «Агрокорм» агропромгрупи «ПАН КУРЧАК», – йдеться у дописі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024