Горохівчани вибороли призові місця у обласному конкурсі солістів-вокалістів

26 Жовтня 2017, 16:52
2349

Обласний конкурс солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені Віталія Бобицького відбувся 22 жовтня в Палаці культури Луцька.

Конкурс імені майстра сольного співу волинського краю, колишнього директора навчально-методичного центру культури Волині Віталія Бобицького вже став традиційним і, як завжди, зібрав виконавців із усієї області, повідомляє відділ культури райдержадміністрації.

«Уже втретє проводиться на цій сцені конкурс імені Віталія Бобицького. Я вдячна долі, що цей конкурс є збереженням пам’яті про цю людину. Сьогодні минає вже сім років, як на цю сцену виходив Віталій, його завжди любила публіка, він ніс і віддавав свою душу глядачу до останнього. За правило мав, що на перед глядачами потрібно виходити підготовленим, адже сцена – це святе. Відійшовши в інший світ, він віддав сцену молоді, бо впродовж свого життя піклувався про встановлення творчого шляху молодих особистостей. І це, напевно, символічно», – із такими словами до усіх присутніх у залі звернулася вдова артиста Галина Бобицька.

Керівник відділу культури Горохівської районної держадміністрації Діна Колесник пригадала, що розпочинав свій творчий шлях Віталій Бобицький саме на Горохівщині. Опісля промов розпочалася основна частина конкурсу – виступи солістів, які змагалися в трьох номінаціях: естрадний, академічний і народний спів.

На конкурсі Горохівщину представляли: завідувач клубу с.Підбереззя Ольга Бойко та викладач Берестечківської музичної школи, солісти місцевих та районних культурно-мистецьких заходів Михайло Друзюк. У підсумку Ольга Бойко виборола друге місце, Михайло Друзюк – третє.

 

Коментарі
27 Жовтня 2017, 12:59
Молодці Оля і Міша, вітаємо. Шкода, що не представляла район разом з Вами і Даринка Сцьольна, бо таких талантів ще на Горохівщині не було. Можливо, було б "золото".
27 Жовтня 2017, 13:04
особисто мішу не знаю... а Оля це справді годість наша...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024