ДТП на трасі Луцьк-Горохів: поліція запевняє, що правоохоронці були тверезі

28 Жовтня 2017, 10:49
6255

У поліції Волині запевняють, що поліцейські, які перебували на автодорозі «Луцьк-Горохів», де трапилася дорожньо-транспортна пригода, не перебували у стані алкогольного сп’яніння, тверезим був і водій автомобілю ВАЗ

Дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейських трапилася близько 24 години 26 жовтня на трасі Луцьк-Горохів поблизу села Гірка Полонка.

Поліцейські, які зупинилися біля місця скоєння ДТП, не перебували в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходженням в присутності водія «ВАЗу» медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння у Волинському обласному наркологічному диспансері в співробітників поліції жодних ознак алкогольного сп’яніння не виявлено. Також, не виявлено ознак алкогольного сп’яніння і у водія автомобіля «ВАЗ-2109», інформують у секторі комунцікації ГУ НП у Волинській області.

Відомості за фактом ДТП внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, матеріали скеровано в прокуратуру Волинської області для прийняття процесуального рішення.

Зауважимо, як розповідав сам постраждалий виданню Під прицілом, саме поліцейські і спровокували ДТП, вискочивши на смугу зустрічного руху. 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024