Борисковичі: злодії на очах в онучок били та катували дідуся

28 Жовтня 2017, 11:42
5067

У селі Борисковичі Горохівського району двоє зловмисників у масках увірвалися в одну з осель, одразу вдарили господаря і стали вимагати гроші.

НП трапилася 24 жовтня близько 22:30, – пише ВолиньРost з посиланням на Волинь-нова.

Окрім 59-річного чоловіка у будинку були двоє його внучок. Дівчаткам лише 14 і 7 років. Розбійники закрили їх у підвалі. Дідуся ж били півтори години, шукаючи гроші. Кажуть, старшій із сестер таки вдалося вибратися з підвального приміщення і повідомити про напасть у поліцію. Вимагачів, які винесли з хати 900 гривень і 1000 доларів, тоді в будинку вже не було.

На місце злочину оперативно виїхала слідча група на чолі з начальником Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області полковником поліції Сергієм Поторасем. Потерпілого було доставлено в Горохівську ЦРЛ із множиннними ранами голови, зламаною щелепою і черепно-мозковою травмою. Діти були дуже наляканими.

Відомості про злочин внесені до єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Поліція розшукує злочинців і буде вдячна людям за інформацію, яка допоможе встановити їх особи. Конфіденційність гарантується.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024