Стартував сезон полювання: на Волині посилили охорону лісів

31 Жовтня 2017, 07:25
1633

У суботу, 28 жовтня, на Волині стартував сезон індивідуального, облавного та колективного полювання на диких мисливських парнокопитних тварин згідно з лімітами.

У зв’язку з цим було посилено охорону мисливського фонду від браконьєрства та заходи контролю за дотриманням мисливцями правил полювання, норм добування і техніки безпеки, - інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Упродовж минулих вихідних цілодобове патрулювання лісових масивів забезпечували рейдові групи у складі працівників державної лісової охорони, груп оперативного реагування, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь.

Перші дні полювання в області минули без серйозних ексцесів. Проте зафіксовано чимало дрібних порушень із боку мисливців.

Зокрема за участю груп оперативного реагування склали 29 протоколів за ст. 85 Адміністративного кодексу України «Порушення правил полювання».

А загалом протягом вихідних працівники лісової охорони та єгерських служб склали 39 протоколів про порушення правил полювання. При цьому вилучили 2 рушниці.

Охорона мисливського фонду і надалі відбуватиметься у посиленому режимі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024