У Бужанах вирішили постійно контролювати якість води і харчових продуктів

01 Листопада 2017, 12:35
2035

У Горохові відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичаних ситуацій.

Участь у засіданні взяли  голова районної ради Тараса Щерблюка, в.о. голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк

На комісії розглянуто ряд питань: «Про вжиті заходи щодо встановлення виду та кількості захоронених хімічних засобів захисту рослин на території Бужанівської сільської ради», «Про поповнення резерву піщано-соляної суміші райдержадміністрації з метою попередження виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної зі сніговими заметами» (повне припинення руху транспорту на шляхах (Код НС 20335),  «Про стан джерел зовнішнього протипожежного водопостачання на території району».

За результатами обговорення комісія прийняла ряд протокольних рішень. Для забезпечення життєдіяльності людей і навколишнього середовища вирішили постійно контролювати якість води і харчових продуктів на території села Бужани. Вирішили здійснити заходи по виготовленню проектно-кошторисної документації на проведення тампонажу двох артсвердловин; продовжити роботу щодо обладнання водонапірних веж пристроями для забору води пожежними автомобілями. Також прийняли рішення забезпечити влаштування пожежних водойм на пожежонебезпечних безводних ділянках Горохівського району.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024