Фонд регіонального розвитку: передбачено кошти на ремонт школи у Горохові

01 Листопада 2017, 15:12
1417

Невикористані фінансові ресурси вже наприкінці року можуть повернутися назад в казну. Саме про це говорили сьогодні, 31 жовтня 2017 року, під час наради у голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку області.

Як повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Станіслав Наумчик, для реалізації 22 інвестиційних проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку передбачено 148 млн 683 тис. грн. Всього в область надійшло 78,8 млн грн, зокрема у жовтні – 13,8 млн грн. Натомість касові видатки склали 36,8 млн грн, що становить 49 % від загальної суми надходжень.

Слід зазначити, що за кошти ДФРР у 2017 році планують збудувати акушерсько-гінекологічний корпус Волинського перинатального центру, школи у селах Осівці та Любохини Камінь-Каширського району, у селі Вербка Ковельського району, спортмайданчики на території Рожищенської ДЮСШ, відремонтувати Іваничівську районну лікарню, провести реконструкцію Горохівської ЗОШ, стадіону «Дружба» та школи у смт Голоби, ДНЗ у селі Залісся Ковельського та Старосілля Маневицького районів тощо.

– По ДФРР кошти не надійшли, хоча є проблема приближення, а по соцеконому всі 161 мільйон в нас на рахунку, а ступінь освоєння лише 30%. За підсумками року побачимо, як їх освоять. Тому вимагаю проведення кущових нарад із цього питання. Гроші просто повернуть в Державний бюджет. Разом із тим, сільські голови, які працюють із помічниками народних депутатів, повинні зрозуміти, що це і їх зона відповідальності. А брати на себе відповідальність за когось в кінці року я теж не хочу, – додав Володимир Петрович.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром