У Луцьку відбудеться науково-практична конференція, присвячена 75-річчю від дня народження Івана Корсака

09 Листопада 2021, 08:10
Музей сучасного українського мистецтва Корсаків 433
Музей сучасного українського мистецтва Корсаків

У Луцьку 3 грудня відбудеться науково-практична конференція «Волинь у часі і просторі: історія, культура, духовність», присвячена 75-річчю від дня народження Івана Корсака.

До участі запрошують науково-педагогічних працівників, науковців, докторантів, аспірантів, краєзнавців, представників громадських організацій, творчих спілок та інших установ.

Конференція проходитиме наживо, офлайн 3 грудня 2021 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків  за адресою місто Луцьк, вулиця Карбишева.

Для участі у конференції необхідно до 15 листопада 2021 року:

  1.  Подати заявку на участь у конференції у ролі Слухача.
  2. Подати текст Авторського рукопису для публікації у вигляді доповіді, повідомлення, тез.
  3.  Подати заявку на участь у конференції у ролі Спікера із темою  на пошту [email protected].

Учасникам необхідно заповнити цю форму.

Вимоги до тексту:

Доповідь – до 40 тисяч знаків (1 друкований аркуш), повідомлення – до 20 тисяч знаків (0,5 друкованого аркуша), тези –  до 10 тисяч знаків (0,25 друкованого аркуша)

 

Заявку і текст рукопису  надсилати окремими файлами. Назва файлу заявки – прізвище учасника і слово «заявка» підписувати латинськими літерами (Іvanchenko_Zajavka) Назва файлу тексту рукопису – прізвище учасника і слово «рукопис» латинськими літерами (Іvanchenko _Rukopys).

В рамках конференції буде видане фахове видання «Літопис Волині», де публікуватимуться відібрані Експертною комісією роботи, присвячені життю та творчості Івана Феодосійовича Корсака (романістика, публіцистика, життєвий шлях тощо).

Перевагу для виступу спікерами на конференції надаватимуть темам, присвяченим життєвому шляху та творчості Івана Корсака Публікація для учасників  – на безоплатній основі.

Організаторами виступають: Волинський національний університет імені Лесі Українки, Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Волинська крайова організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка

З питаннями звертатись до оргкомітету:

Репницька Тетяна, e-mail: [email protected] ; +38 050 660 54 76

Ольга Волкова, e-mail: [email protected] ; +38 050 438 78 10

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39