У Горохівському коледжі ЛНАУ вакцинували працівників проти коронавірусу

15 Листопада 2021, 11:02
У Горохівському коледжі ЛНАУ вакцинували працівників проти коронавірусу 680
У Горохівському коледжі ЛНАУ вакцинували працівників проти коронавірусу

У Горохівському коледжі Львівського національного аграрного університету протягом двох місяців уже відбулось кілька етапів вакцинації проти коронавірусу.

10 листопада ще 15 працівників коледжу отримали другу дозу вакцини Pfizer. Про це у Facebook повідомляє директор закладу освіти Олег Жельчик.

Вакцинацію проводила сертифікована мобільна бригада медиків КНП «Горохівський центр ПМД» Горохівської міської ради.

Щоб вакцинувати працівників коледжу, адміністрація спільно з керівництвом Горохівського центру первинної медико-санітарної допомоги визначила місце проведення вакцинації (медпункт) та заздалегідь узгодила графік роботи мобільної бригади медиків. На базі медпункту коледжу працюють пункт реєстрації та маніпуляційна.

За словами Олега Жельчика, понад  сотня співробітників коледжу уже вакцинувалась проти коронарвірусної хвороби. За кожною людиною, яка отримала щеплення першою дозою Comirnaty/Pfizer, зарезервували другу дозу від однієї партії.

Кількість вакцинованих працівників і тих, хто раніше перехворів, наближається до 100%, за винятком тих, хто на даний час перебуває у відпустках або тимчасово непрацездатні.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024