Спортсменка з Мар’янівки грає за національну збірну з футболу

25 Листопада 2021, 12:56
Спортсменка з Мар’янівки грає за національну збірну з футболу 919
Спортсменка з Мар’янівки грає за національну збірну з футболу

Уродженка Мар'янівки Алла Герасимчук грає за національну збірну з футболу.

Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

В той час, коли головна чоловіча футбольна збірна команда країни змогла пробитись у матчі плей-офф за вихід на Чемпіонат світу 2022 року, своєю нелегкою дорогою крокує і Національна жіноча збірна України.

Жіноча збірна готується пробитись через відбіркові зустрічі у фінальну частину Чемпіонату світу - 2023, який спільно прийматимуть Нова Зеландія та Австралія.

У відбірковій групі суперниками нашої команди стали збірні: Іспанії, Шотландії, Угорщини та Фарерських островів. Вже відбулись дві перші зустрічі, в яких наші дівчата перемогли збірну Фарерських островів та поступились головному фавориту не тільки відбіркових  матчів, а й Чемпіонату світу в цілому - збірній Іспанії.

Наступні дві зустрічі жіноча збірна проведе 26 листопада на виїзді із Шотландією та 30 листопада в гостях з Угорщиною.

У складі Національної жіночої збірної, відбулась зміна тренерського складу. До цих над відповідальних зустрічей, команду буде готувати новий керманич збірної іспанець Луїс Кортес. Цей тренер у сезоні 2020 – 2021 р.р., привів Іспанську «Барселону» до перемоги у Чемпіонаті Іспанії та у Лізі Чемпіонів УЄФА. Запрошення фахівця такого рівня, як Луїс Кортес, стане гарним внеском у нашу стратегію розвитку жіночого футболу в Україні.

Новий тренер збірної звернув увагу на нашу спортсменку, Аллу Герасимчук уродженку смт Мар’янівка, яка захищала ворота футзальної команди «Горохівчанка» м.Горохів. Зараз вона є гравчинею Харківського «Житлобуд – 2», який є лідером Національної першості України, після першого етапу змагань.

У минулому сезоні вірменська команда «Хаяса» (м.Гюмрі), в складі якої грала Алла, стала чемпіоном Вірменії і брала участь у Лізі Чемпіонів УЄФА.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024