Внесок волинських працедавців на соціальні потреби перевищив 5 мільярдів гривень єдиного внеску

03 Грудня 2021, 13:08
Внесок волинських працедавців на соціальні потреби 529
Внесок волинських працедавців на соціальні потреби

Внесок волинських працедавців на соціальні потреби перевищив 5 мільярдів гривень єдиного внеску

За підсумками одинадцяти місяців 2021 року волинські страхувальники сплатили 5,6 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Сума, сплачена волинськими працедавцями на соціальні потреби, на 867 мільйонів гривень, або на 20,7% перевищує минулорічні показники за аналогічний період. Про це Бізнес.Район повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Впорядкованість трудових відносин та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків працедавцями належать до основних чинників, що сприяють росту показників сплати єдиного внеску.

«Соціальне страхування працюючих – одна з вимог закону до роботодавця. Саме відрахування на соціальні потреби дозволяють державі фінансувати пенсійні виплати та інші соціальні видатки. Водночас закон гарантує офіційно працевлаштованим особам захист у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію. Таке реальне партнерство держави, відповідального бізнесу та легально працюючих – в основі соціальної стабільності кожного розвинутого суспільства», - зазначає начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

У податковій службі Волині вкотре застерігають роботодавців від  використання праці трудових нелегалів. Застосовані штрафні санкції за використання неоформлених належним чином найманих осіб можуть суттєво перевищити зекономлені податки, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Читайте також: Внесок Волині до держбюджету – майже 3,3 мільярда гривень податків

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024