Волиняни придбали близько сотні сучасних котлів у 104.ua

03 Грудня 2021, 18:10
Волиняни придбали близько сотні сучасних котлів у 104.ua 556
Волиняни придбали близько сотні сучасних котлів у 104.ua

Волиняни купують газове обладнання від міжнародних виробників та власного імпорту в Клієнтських просторах 104.

 Цьогоріч близько 100 споживачів придбали котли, які їм допомогли обрати персональні менеджери. Про це Бізнес.Район повідомили у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Двоє сімей, які проживають у селі Боратин Луцького району нещодавно обрали газові котли «Baymak».

 «Коли ми переїхали в наш омріяний власний будинок довго вирішували, яке опалення краще. Свій вибір зробили на користь газу. Немає ніяких додаткових нюансів, економно, потрібно лише вчасно сплачувати рахунки. Обирати газове обладнання вирішили в Клієнтському просторі, адже покладались на поради фахівців», – розповідає  щаслива споживачка Руслана Чижук.

 Обирати газовий котел допомагала персональна менеджерка Клієнтського простору в Луцьку Оксана Ткачук . Вона каже, що котел «Baymak» має чимало переваг: він двоконтурний, його головні функції - нагрівання води та обігрів приміщення, компактний, має легке управління та гарантію 5 років. Підбирали котел відповідно до площі будинку та побажань клієнта.

 Лучанка пані Ольга проаналізувала всі варіанти економії та заощадження й теж вирішила користуватись газом, бо він економічно вигідний, надійний, зручний та екологічний.

 «Дуже зручно, що всі послуги в одному місці та є персональний менеджер, який в усьому допомагає – обрати газовий котел не лише по вартості, а й по якості», – каже Ольга Коломієць.

 Крім того, споживачі замовили «Пакетну послугу». Вона охоплює всі етапи – від подачі заяви, проєктних та монтажних робіт – до пуску газу на газові прилади та їх сервісного обслуговування. Працівники АТ «Волиньгазу» встановили газове обладнання в їхніх оселях. 

 «Завдяки такій послузі клієнту не доводиться замовляти кожен з етапів робіт окремо та перейматися питанням безпеки в роботі опалювальної системи. Адже наші фахівці не просто здійснюють монтаж обладнання, а й тестують систему, перед пуском газу. Послуга вигідна, бо  комплексна», - поділився майстер «Волиньгазу» Олег.

 Замовити «Пакетну послугу» , отримати консультацію, підібрати та придбати необхідне газове обладнання споживачі можуть у центрах обслуговування 104.ua Клієнтський простір.

 У питаннях вибору обладнання завжди допоможе персональний менеджер 104.ua Клієнтського простору. В свою чергу АТ «Волиньгаз» здійснить фахове встановлення та обслуговування приладів. Досвід фахівців газової компанії в поєднанні з новітніми технологіями, дозволяють виконувати роботи будь-якого рівня складності. 

 Нагадаємо, що таку послугу надають у всіх 104.ua клієнтських просторах Волині. Там від моменту звернення і до моменту пуску газу кожного клієнта супроводжує його персональний менеджер. Він надає всю необхідну інформацію та розрахунки.  Споживачу потрібно зібрати необхідний пакет документів: право власності на житло, паспорт і код, який ідентифікує особу, технічний паспорт, якщо є документи на стару документацію. При першому зверненні персональний менеджер кожному клієнту порадить і допоможе з підбором газового обладнання під їхню опалювальну площу, щоб були правильно підібране обладнання під технічні характеристики.

 Придбати газове обладнання можна в Клієнтських просторах на Волині або на сайті https://market.104.ua/ua/:

  •  м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А
  • м. Ковель, вул.С.Бандери, 34А
  • м. Камінь-Каширський, вул. Хотешівська, 9
  • смт. Ратне, вул. Газіна, 20
  • м. Володимир-Волинський, вул.Сагайдачного, 85
  • м. Ківерці, вул. Матросова, 9
  • м. Горохів, вул. Козацька, 98 А.
  • м. Рожище, вул. Мазепи, 24
  • м. Нововолинськ, вул. Княгині Ольги, 56
  • смт.Турійськ, вул. Паралельна, 33
  • смт. Стара Вижівка, Незалежності, 60

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024