Продали понад сім тисяч книг відомого письменника з Горохова

15 Листопада 2017, 16:43
2588

Книжка волинського письменника Андрія Криштальського «Чорноморець, матінко» вийшла друком у Харкові, наразі вже продано понад 7 тисяч примірників .

«Кількість проданих примірників уже перевалила за 7 тисяч. Зателефонувала мені колишня працівниця столичного архіву СБУ. Чи не вперше почув від читача, що моя книжка "страшна". А ще вона сказала, що роман перевернув її уявлення про УПА, хоч вона й мала доступ до документів, тому, на її думку, книгу треба розіслати в усі підрозділи СБУ», – написав сам автор у Фейсбук.

Довідка:

Андрій Криштальський народився 8 травня 1969 року у місті Горохів Волинської області. Закінчив Луцьке державне музичне училище та Волинський державний університет ім. Лесі Українки. Член національної спілки журналістів України, працював кореспондентом у редакціях газет “Народна трибуна”, “Луцький замок”, редактором тижневика “Луцьк молодий”, кореспондентом української редакції радіо «Свобода». Поет, прозаїк, публіцист. Є автором художніх книг, редактором літературно-мистецького журналу “Терен” та засновником видавництва “Волинська мистецька агенція “Терен”.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50