У новому номері газети «Сім`я та Дім» читай те про ягідництво, священника-капела та лучанку Модель XL

17 Листопада 2017, 11:55
1432

Нести духовну службу на передовій вирішив після того, як довгий час волонтерив, адже на власні очі побачив, як необхідна підтримка солдатам. Для служби обрав Юрій Здебський обрав рідну 14-ту бригаду.

Поліські ягоди є делікатесом за кордоном. Майже весь урожай лісових чорниць купили поляки, німці та французи. Найщедрішими врожаї виявилися у Маневицькому, Любешівському, Ковельському, Ківерцівському та Камінь-Каширському районах. Як збирали та продавали ягоди, дізнавайтеся зі сторінок газети.

До гри проти грізних опоненток із Южного волинські волейболістки підходили у статусі одноосібного лідера чемпіонату, адже підопічні Андрія Романовича напередодні втратили один заліковий пункт у першій грі проти тернопільської «Галичанки». Утім перші хвилини звітного протистояння одразу ж дали зрозуміти, що підопічним Богуслава Галицького доведеться зробити диво, щоб обіграти волейболісток «Хіміка». Репортаж із спортивної події читайте на сторінках тижневика.

Професія агронома нині мало приваблює молодь. «А дарма», - переконує аграрник Роман Цизь, який чималу частину життя присвятив улюбленій справі – роботі ТзОВ «П’ятидні». Пан Роман розповів, як із любові до землі народжуються великі справи.

Лучанка Вікторія Міллер взяла участь у телепроекті каналу «1+1» «Модель XL» й підкорила журі, ставши однією з 30 найкращих учасниць. Як волинянка підкорила Влада Яму, Катерину Осадчу та інших зірок, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39