Горохівський суд поновив Ігоря Грицюка на посаді директора ЛПЕ, але на робоче місце його не пустили

17 Листопада 2017, 13:53
2245

Колишнього керівника Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка, якого Горохівський суд поновив на посаді, не пустили на робоче місце.

Нагадаємо, що 9 листопада Луцька міська рада видала розпорядження, згідно з яким Ігоря Грицюка поновили на посаді. Тож колишній очільник підприємства вже наступного дня вирішив вийти на роботу. Але не тут то було. Його не пропустила на підприємство охорона, пише видання ВОЛИНЬ.

Екс-керівника звинувачують у неналежному виконанні своїх обов’язків, завдані значної шкоди комунальному підприємству.

Як з’ясувалося, у міській раді услід за першим розпорядженням видали ще одне — про відсторонення Ігоря Грицюка від посади у зв’язку зі службовим розслідуванням. Екс-керівника звинувачують у неналежному виконанні своїх обов’язків, завдані значної шкоди комунальному підприємству. Тож не зумівши потрапити на роботу, він викликав патрульну поліцію.

Однак до її компетенції не входить врегулювання таких конфліктів, а тому правоохоронці порадили написати заяву, яку передадуть у міськвідділ. Зазначимо, що обов’язки директора Луцького підприємства електротранспорту на час проведення службового розслідування — з 10 листопада по 11 грудня — і надалі виконуватиме Володимир Пуц.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024