Де в Україні найкраще жити

04 Січня 2022, 08:00
Де в Україні найкраще жити Реклама 689
Де в Україні найкраще жити

Луцьк, за даними опитування від групи «Рейтинг», ввійшов у топ-трійку міст з найкращою в Україні інфраструктурою. Міста оцінювали за якістю життя, зокрема сферою послуг у кожному місті, станом доріг, екологічним кліматом, комунальною сферою, тощо. Отож, якщо ви вирішили змінити своє життя на краще, почніть із середовища, що буде вас оточувати. Переселяйте свою сім’ю у серце Волині.

Останні роки Луцьк активно розбудовується. Разом з компанією «Єврохолдінг», яка стала у 2021 Вибором Споживача по всій Україні. Змінюється підхід до створення житла. Забудовники пропонують не лише квадратні метри, а й естетичну архітектуру, енергоощадні рішення, сучасну інфраструктуру, новий підхід до планування квартир. 

Серед топ-вподобань мешканців міста житловий комплекс «Dream Town».

Квартальна забудова

«Dream Town» затишні будинки, з унікальними просторими подвір’ями, з власний парком, відпочинковими зонами, власною комерційною інфраструктуру. Життя не обмежиться дверима вашої квартири, весь сучасний простір навколо, де можна відпочивати, працювати - належатиме вам.

Найяскравіший комплекс

У канві міста «Dream Town» виділяється красивими фасадами з цікавим архітектурним рішеннями. Дизайнерський підхід спостерігається усюди: від підбору геометрії та кольору фасаду, оздоблення місць загального користування до озеленення та ландшафту.

Локація – центр міста

Максимально зручно. У межах пішої прогулянки: розважальні центри, вокзали, базари, магазини, супермаркети, лікарня, школа, дитячі садочки. Також, швидкий доступ до кожної частини міста.

Надійний забудовник

Будує «Dream Town» компанія «Єврохолдінг», яка працює понад 20 років у сфері нерухомості. Також у Луцьку, ця компанія завершує будівництво ще двох житлових комплексів «Яровиця» та «Kyiv Sky».

Підземний паркінг

Подвір’я для відпочинку мешканців, а домівка для авто – підземний паркінг. Це новий рівень комфорту для власників авто. Ви не хвилюєтесь де припаркуватись після робочого дня, ваше місце завжди вільне. Спите спокійно - авто у безпеці під відеонаглядом і ще й служитиме вам довше, тому що зберігається у правильних кліматичних умовах. За бажанням можна придбати власний гараж, що також розміщується на території комплексу. Створені пішохідні зони і ви також спокійні за своїх найрідніших.

Енергоощадність

Надзвичайно важливий критерій при виборі майбутнього житла. Інвестуючи в енергоощадний дім, ви економите надалі на комунальних платежах, живучи при цьому у комфорті. «Dream Town» збудований з керамічної цегли з додатковим утепленням мінватою та пінопластом. Монтуються енергоощадні вікна з 6-ти камерним профілем 2-х камерним склопакетом, індивідуальне опалення з двоконтурним котлом «Protherm». Тут тепло зимою та прохолодно влітку.

Продумане планування квартир

У «Dream Town» кожен знайде собі квартиру під свої потреби. В асортименті затишні та місткі однокімнатні, комфортні та просторі дво-, трикімнатні. Планування розроблене згідно сучасних трендів і, також, у мешканців є можливість переформовувати простір під свій стиль.

Якісна комплектація

У квартирах панорамні вікна, що додають легкості та світла помешканню, а інтер’єру стилю та вишуканості. Якісні металеві двері з двома замками та двосторонньою ламінацією, лічильники холодної води, електричної енергії та газу, штукатурка цегляних несучих стін, покращена стяжка, електрика, водопостачання та каналізація. У під’їздах встановлюються швидкісні ліфти «MIZUI Mitsubishi».

Ідеальне подвір’я

Безпечні дитячі майданчики з гірками, сітками для лазіння, гойдалками, розвиваючими елементами. Для любителів активного відпочинку – спортивний простір, для натхнення та релаксу – сквер із різноманітними деревами, кущами та комфортними лавами. Вулички та доріжки встелені якісною бруківкою.

На території комплексу буде власний дитячий садочок. Для зручності мешканців, перші поверхи будинків – це магазини, сервіси, крамнички. До речі, ви також можете відкрити свій бізнес і працювати поруч з домом у новому ергономічному просторі.

 У «Dream Town» є абсолютно все необхідне для сучасного, комфортного життя.

Звертайтесь у консультаційний центр за адресою м. Луцьк, вул. Привокзальна 10 А, або за телефоном 067 448 27 27

dream-town.com.ua

euroholding.net.ua

 

Щоб дізнатись більше про нерухомість Луцька, підписуйтесь на телеграм канал t.me/novobudovy_lutsk

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024