Горохівщина: мешканці району взяли участь у громадських слуханнях щодо кандидатур на голову РДА

27 Листопада 2017, 12:00
2595

 26 листопада 2017 року в залі засідань районної ради  відбулися громадські слухання.

Чисельна громада району зібралася у великій залі, аби всім разом взяти участь у обговоренні кандидатури на посаду голови Горохівської  райдержадміністрації, - про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

На початку засідання Тетяну Янюк було обрано головою зібрання, яка наголосила: «Активність громади можна сказати висока, людям небайдуже, хто буде очолювати адміністрацію і господарювати у Горохівському районі, тому сьогодні в залі я бачу немалу кількість громадян. Я особисто покладаю надії на даного кандидата і певна, що він допоможе району піднятися на той рівень, який мав раніше, а можливо й вище. Завдання влади — це підтримувати ініціативи громади».

Представлений громаді кандидат на посаду голови райдержадміністрації Леонід Євстафійович Кравчук, депутат районної ради, голова міської організації ВО «Свобода», підприємець, активний учасник Майдану 2013 – 2014 рр. В ході виступу спершу коротко окреслив основні факти своєї біографії. Потому Леонід Кравчук коротко ознайомив присутніх зі своїм баченням розвитку району та відповідав на запитання. 

«У разі мого призначення на посаду голови районної адміністрації, з впевненістю можу сказати, що роботи у районі багато, самотужки з якою справитися нереально, тому необхідно сформувати команду професіоналів. Наразі велику увагу необхідно приділити воїнам – захисникам, які повертаються додому, пораненим учасникам АТО та їх сім’ям. Я відкритий і готовий до співпраці зі всіма: з громадськими організаціями, районною радою, депутатським корпусом, головами сільських і селищної рад, волонтерськими рухами. Всі ви багато важливих справ робите для району, тому співпраця є вкрай вагомою і повинна бути високопродуктивною».

У ході заходу громадські активісти активно брали участь в обговоренні, ставили кандидату питання різного змісту і тематики. Зокрема, прозвучали питання, а згодом і відповіді на них про найболючіше – шляхи наповнення бюджету району, енергоефективність та енергозбереження, розвиток малого і середнього бізнесу, залучення інвесторів, оптимізацію освітніх закладів і бюджетну сферу загалом.

Що стосується залучення інвесторів для роботи на території району Леонід Кравчук висловив своє бачення: «Така процедура має проходити виключно через чесні, прозорі конкурси і тендери».

Більшістю голосів було підтримано кандидатуру Леоніда Кравчука.

Коментарі
27 Листопада 2017, 15:14
Що стосується залучення інвесторів для роботи на території району Леонід Кравчук висловив своє бачення: «Така процедура має проходити виключно через чесні, прозорі конкурси і тендери». Це про що? Україна на даний час займає останнє місце в Європі по інвестиційній привабливості. Інвесторів треба зараз з хлібом і сілью просити і підняти д__пу з крісла та їхати їх шукати, а не конкурси для них ще проводити. З такими підходами Україні дуже скоро крах прийде.
27 Листопада 2017, 15:20
Не спи, моя рідна земля...<br/>Українці, прокиньтесь. Нас знищують: відкрито, підло, сміючись, на нашій землі. Вбивають московськими руками, тарифами, реформами тільки за те, що ми - українці! <br/>Задумайтесь, скільки цвіту нації полягло на Сході! Скільки щодня вмирає українців від хвороб, тому що немає за що лікуватися! У нас забирають всі права залишаючи тільки обов*язки.<br/>На своїй Богом даній землі, ми перестали бути господарями!<br/>Славні отамани перевертаються в могилах, дивлячись на те, що стало з нацією!<br/>До чого приведе наше мовчання і покірність?! Яке майбутнє чекає наших дітей!<br/>Нас убивають поодинці, стріляють патріотам і спину!<br/>За те, що ми є українці! Як матір, любим Україну!
27 Листопада 2017, 15:23
Схаменіться всі і згуртуйтеся для збереження України, наших дітей і родичів, нашого УКРАЇНського народу !
27 Листопада 2017, 15:44
&quot;Чисельна громада району зібралася у великій залі &quot; - це скільки??
27 Листопада 2017, 20:42
Чисельна це трошки більше 30 чоловік. Без врахування членів громадської ради, які були ініціатором тієї масовки, то десь трошки більше 10 чоловік. Але 10 чоловік це ж також чисельна громада). Тільки от з тих 30 чоловік які спробували перейняти на себе роль всього району, не всі були &quot;ЗА&quot; кандидатуру яку намагалася просунути громадська рада))).
27 Листопада 2017, 21:08
Як можна робити вибір між нуль і нуль. Вже б Сергія Магеру запросили б або Андрія Білика.
27 Листопада 2017, 22:46
&quot;Свободівці &quot; та се- оти які гомадські слухання про що ви мелите, 10 чол. це не думка району . Ще клоуцна бракнуло на посаді, геть з катушок зїхали , хоча ви від нього далеко не втікли.
28 Листопада 2017, 01:33
30 чоловік!!! <br/>Ви знущаєтесь? Журналісти цього сайту, ви знущаєтесь? Хочете за гроші &quot;Корони&quot; купити думку жителів району? Кого Ви хочете обманути? Яку думку про &quot;більшість&quot; хочете нав'язати? Ви думаєте обхитрити Горохівчан? Коли будуть справжі дебати, на яких будуть декілька б кандидатів, які розкажуть свої плани і підтвердять це у своїх справах, тоді можна казати про якусь більшість, яку скажуть самі люди, а не зграйка &quot;сволоти&quot;, які зробили показуху і хочуть щось комусь нав'язати! Журналісти, які Ви ж продажні!
28 Листопада 2017, 09:38
Слухай ти писако, сам ти сволота. Блядь є такий ще дебіл нас в районі. Ми тебе вже вичеслили. Розмова буде серйозна, за такі слова треба відповідати.....
28 Листопада 2017, 09:41
Хватить писати комантарі... Бо буде окрема стаття про даних писак......
28 Листопада 2017, 13:42
Вивчіть українську мову , а тоді пишіть. І без російських матів. А громадська рада вибором вбила. І це при тому що він з неї вийшов давно. А головою району має бути розумна і освічена людина. Ну не тягне вибір.....<br/>Нічого не маю проти нього як проти людини, але це не його рівень... <br/>Керувати районом це не на базарі торгувати... Я взагалі проти торгашів при владі.
28 Листопада 2017, 13:53
Що до хто такий ПС, а от догадуйтесь вже зразу вивалили Вам усім . Українську мову ми добре вивчили, а що до матів, бо до тих хто дуже розумно пише інакше неможна... Ще раз повторюю буде окрема стаття щодо коментарів.
28 Листопада 2017, 17:20
Громадянин спілкується так, як йому хочеться щоб і із ним так спілкувалися. Конюхи на фермі розмовляють матом тому що іншої мови вони не розуміють. Мат - це ознака бидловатості сер.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024