У Печихвостах оновили будинок культури

18 Січня 2022, 10:21
У Печихвостах оновили будинок культури 1557
У Печихвостах оновили будинок культури

На Різдво в селі Печихвости гостей зустрічали в оновленому закладі культури, капітальний ремонт якого розпочався ще у червні минулого року.

На це з міського бюджету скерували 200 тисяч гривень повідомляють на сайті Горохівської громади.

Частина коштів надійшла з обласної казни, левову частку коштів надали депутати обласної та міської ради Оксана й Тарас Щерблюки.

Горохівський міський голова Віктор Годик на відкриття оновленого Будинку культури завітав разом із заступниками, старостою Підберезівського округу та депутатами міської ради.

Святковий концерт в оновленому приміщенні почався з молитви. Обряд освячення здійснив настоятель релігійної громади Введення в храм Пресвятої Богородиці села Печихвости о. Ярослав Музичук.  

Голова громади привітав присутніх зі святами та знаковою подією, побажав усім міцного здоров’я та повідомив, що невдовзі до села Печихвости відремонтують дорогу.

Привітання звучали також від начальника управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Ігоря Довмата, начальника відділу культури цього ж управління Олександра Шепшелея.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024