Горохівчанам розповіли, що насильство не потрібно терпіти

30 Листопада 2017, 10:23
2824

У Горохівському районному центрі зайнятості в рамках реалізації Всеукраїнської акції, за участю працівників Центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, відбувся тренінг на тему «16 днів проти насильства». 

Під час заходу говорили по подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, про це інформує Горохівський РЦЗ. 

Багато з тих, хто страждає від насильства, не заявляють про пережите приниження через страх помсти, брак коштів для самостійного існування, емоційну залежність, турботу про дітей, побоювання, що до їхніх слів поставляться скептично або з недовірою.

Представник Центру соціальної служби Надія Голуб наголосила: «Якщо ви або ваші близькі страждають від домашнього насильства – не потрібно це терпіти й приховувати. Краще раз і назавжди припинити знущання, ніж соромитися зізнатися в цьому прирікаючи себе і своїх дітей на довгі страждання».

Учасники заходу дізнались про установи, які опікуються питаннями подолання насильства, ознайомились з переліком послуг, які вони надають, номерами «гарячих» телефонних ліній.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024