Сюрприз чоловіку на День Валентина: приємності без сердечок та шоколаду

24 Січня 2022, 14:40
Сюрприз чоловіку на День Валентина: приємності без сердечок та шоколаду Реклама 655
Сюрприз чоловіку на День Валентина: приємності без сердечок та шоколаду

Скільки б років ви не жили разом, завжди треба знайти час для того, аби зробити приємний подарунок коханій людині. Добре, що кожного року є такий день, який не дозволяє вам про це забувати. Його назва — День всіх закоханих.

Бувши чоловіком та дружиною важливо зберегти той вогник, який спалахнув між вами під час вашої першої зустрічі. День святого Валентина — момент, який створений для того, щоб зміцнити ваші почуття.

Тож сьогодні ми поговоримо про те, яким чином це можна зробити.

Як обрати потрібний презент чоловіку на День закоханих?

Існують неписані правила, які допомагають не розгубитися перед святом й обрати той дарунок, який підходить і сподобається вашій другій половинці. Ми вам нагадуємо про них для того, аби ви були найкращою дружиною для свого чоловіка:

  1. Щоб обрати те, що справді оцінить отримувач, треба орієнтуватися і розумітися в його захопленнях. І привід тут може бути будь-який.
  2. Звертайте увагу на потреби. Аксесуари для автомобіля зовсім ні до чого для тих, хто їздить громадським транспортом.
  3. «Подаруй те, що хочеш отримати сама» — такий закон діє лише в День святого Валентина. А й справді, багато подарунків мають парний характер.
  4. Не бійтеся розмов. Якщо ви в чомусь не розумієтеся або самі не можете розібратися — не бійтеся запитати коханого. Це поширюється на всі ваші розмови: про хобі, почуття, майбутнє.

Завжди прислухайтеся один до одного, а не живіть ілюзією, що про бажання можна здогадатися. Пам’ятайте, що позиція, якої має дотримуватися доросла людина — говорити прямо про свої мрії.

Подарунки-враження: підкорюємо серце чоловіка живими емоціями

Якщо ви підтримуєте думку, що найкращі враження можна отримати шляхом шалених емоцій — ви прийшли за правильною адресою. Адже зараз ми розкажемо вам про ідеї тих подарунків https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/muzhu/ , які залишають приємні спогади в душі кожного, хто їх отримує.

1. Урок катання верхи

Якщо чоловік мріє відчути себе лицарем та осідлати коня — кращого варіанту й не придумаєш. Досвідчений інструктор допоможе справитися з хвилюванням, навчить довіряти коню, й допоможе знайти з ним контакт. Потім починається найцікавіше: чоловік навчиться триматися в сідлі й керувати твариною.

2. Тест-драйв спортивного автомобіля

Вау-ефект від такої поїздки отримає кожен без виключення. Лише уявіть як він сідає в салон Ferrari чи Lamborghini, натискає на газ й мчить без зупину. В той момент ним буде керувати адреналін і шалене захоплення процесом.

3. SPA по-турецьки для двох

А цей варіант підходить для спільного походу в салон і розпалить між вами пристрасть. Входить в комплекс розпарювання в хамамі, пілінг тіла, масаж бамбуковими паличками. Хамам — турецька лазня, яка подарує вам повне розслаблення та насолоду.

4. Майстер-клас з приготування італійських делікатесів

Навчить вас цього робити кухар одного з найкращих італійських ресторанів у Києві. Ви зможете обрати між каннелоні та мінестроне, ризотто та пастою. А також на вас чекатиме приготування десерту. Проведіть вечір в гарній компанії та зі смачними стравами.

Нагадуємо: не потрібно чекати особливого свята чи шукати приводу для того, щоб зробити приємне коханій людині. Робіть це за власним бажанням та з турботою про партнера.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024