Ремонт вулиці, логотип громади і земля: про що говорили на сесії Горохівської міськради

29 Січня 2022, 12:26
Ремонт вулиці, логотип громади і земля: про що говорили на сесії Горохівської міськради 833
Ремонт вулиці, логотип громади і земля: про що говорили на сесії Горохівської міськради

Відбулася чергова сесія Горохівської міської ради. На порядок денний винесли понад чотири сотні питань, більшість яких стосувалися земельних відносин.

Засідання пройшло 28 січня. Про це повідомляють на сайті Горохівської громади.

Міський голова Віктор Годик повідомив присутнім, що Горохівська міська територіальна громада посіла третє місце серед територіальних громад Волинської області у спортивних досягненнях за минулий рік.

Депутати затвердили план роботи Горохівської міської ради на 2022 рік, логотип територіальної громади, внесли зміни в ряд положень міської ради, надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького в Горохові, а також підтримали проєкт рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Горохівської міської територіальної громади.

У сесії взяв участь представник забудовника, який придбав недобудований терапевтичний корпус лікарні у місті Горохові. Недобудову запланували реконструювати під житловий багатоквартирний будинок з відповідною інфраструктурою та благоустроєм прибудинкової зони.

Депутати надали дозвіл на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки під відповідним об’єктом.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024