Сільце: жителі категорично проти приєднання в Мар’янівську ОТГ

04 Грудня 2017, 12:09
2848

Під час засідання постійної комісії районної ради, стало відомо, що село Сільце Горохівського району категорично не бажають приєднуватися в Мар’янівську ОТГ.

Це повідомляє сайт Горохівської районної ради.

У перший день зими, 1 грудня, у конференц-залі районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями й політичними партіями та засобами масової інформації.

Одне з питань, які викликали найпалкіше обговорення у порядку денному — розгляд колективного звернення жителів села Сільце Горохівського району, у якому йшлося про те, що жителі цього села проти того, щоби входити в Мар’янівську ОТГ. Зі слів запрошених було почуто те, що окремі жителі села Сільце настроєні дуже радикально, якщо воно не вирішиться позитивно на їхню користь на найвищому рівні, то люди, навіть готові до акцій протесту, перекривши трасу національного значення Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк». Після виступів інформуючого з питаннь, детального його обговорення, було прийняте відповідне рекомендаційне рішення постійної комісії.

2

Коментарі
04 Грудня 2017, 15:10
То ж добровільне об'єднання - куди хочуть хай ідуть. а завдання влади - сприяти.
04 Грудня 2017, 21:42
А чому ніхто не запитав в громади Горохова чи хоче вона з кимось об'єднуватись??? Я так розумію, що справа ця, поки що, добровільна. Хтось хоче до Горохова, хтось не хоче... А в горохівчан чому не питають??? Чи Щерблюк вирішив, що він головний в громаді?
04 Грудня 2017, 22:36
Смішно, а до кого твої знаки питання, ти наївне надієся що тобі аноніму тут хтось ще й відповідати повинний. Може думаєш ще й сам Порошенко твого анонімного висеру злякається та і відповість. Тільки і вмієте анонімно всіх обсЕрати, Щерблюка, Кравчука, Матвєєву кого там ще не обсЕрали? От має бути сесія 8 грудня сходи і запитай від імені горохівчан, хоча б так як це Колібко робить. А то понаучувалися, боїться себе повним іменем назвати а ще й до когось знаки питання ставить. Бійтеся мене а то я ще щось висеру по клавіатурі і ніхто не дізнається що це я. Дитячий садок))).
06 Грудня 2017, 23:41
А чого ж сам не назвався?
01 Січня 2018, 00:22
Озірці теж до Мар'янівки не хочуть, - там бандити одні.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024