«Горохівському автодору» проблемно забезпечити належний стан доріг у зимовий період

05 Грудня 2017, 10:00
3201

Підприємство немає достатньої кількості великовагової техніки, піщано-соляної суміші та паливо-мастильних матеріалів для забезпечення належного експлуатаційного утримання доріг.

Про це повідомляє сайт Горохівської райдержадіміністрації.

Це стало відомо  4 грудня на оперативній нараді, яку провела виконувач обов’язків голови, керівник апарату Людмила Косюк за участі керівників управлінь, відділів райдержадміністрації, окремих установ та організацій.

Піднімали питання про підготовку доріг комунальної власності та доріг загального користування місцевого значення до функціонування в зимовий період.

Мережа доріг місцевого значення Горохівського району — завдовжки 381,5 кілометрів. Як показав досвід роботи в суворих умовах зими, підприємство має проблеми із наявною кількістю великовагової техніки, піщано-соляної суміші та паливо-мастильних матеріалів для забезпечення належного експлуатаційного утримання доріг.

Станом на 01.11.2017 року в резервоному фонді районного бюджету міститься 830 літрів бензину та 1505 літрів дизпалива, які будуть виділені дорожній організації для розчищення від заметів та посипанню доріг у зимовий період.

Голови сільських, селищних, міських рад шукають усі можливі шляхи залучення фінансових потреб для отримання всіх необхідних обладнань та матеріалів «Горохівському автодору»

Комунальне підприємство ТзОВ «Еталон» залучено до участі в тендері з зимового утримання доріг місцевого значення в Горохівському районі на 3 місяці 2018 року.

Визначено заплановані обсяги коштів та утримання цих доріг. З розглянутих питань дано низку доручень.

Коментарі
05 Грудня 2017, 14:33
Якщо піднімається питання про стан доріг загального користування потрібно запрошувати керівництво дорожної організації на такі наради, щоб не було ними "проблемно"забезпечувати належний стан доріг в зимовий період.
05 Грудня 2017, 15:06
Взагалі, кому в районі потрібна така організація разом з таким керівником. При першому снігові роботи взагалі ніякої не проводилося. Дорога на Берестечко у жахливому стані, а через пару років її взагалі знищать. Але зато є на бумагах керівництво...
05 Грудня 2017, 15:23
Що дороги нищать це факт. Знаки крадуть, огородження, розписують автопавільйони нецензурними висловами. Це все "керівництво робить"? А те що дороги вичерпали свій ресурс теж нікого не цікавить. Їздять великовагові машини, розбивають дороги, які не витримують таких навантажень, теж нікого не цікавить. Цікаво, а хто це чистив дорогу на Берестечко після першого снігопаду адміністрація чи хто? Зима ще попереду, буде видно.
05 Грудня 2017, 15:40
Я за, щоб була створена нова організація, якаб проводила ремонт іексплуатацію місцевих доріг належним чином і до проведеної роботи горомадскість відносилася з повагою. А Комунальне підприємство ТзОВ «Еталон» на даний період часу немає тяжкої техніки для утримання доріг у Горохівському районі протяжністю 381,5 кілометрів і як вони збираються брати участь в тендері з зимового утримання доріг це цікаво???????
05 Грудня 2017, 16:03
<p>Мені цікаво, чому такі питання обговрюються вже тоді, коли випав сніг ? Це простий приклад ганебних чиновників, які відкладають все до останнього, і не наведуть порядку! Починають метушитися, коли в спину колить вже проблема. Потрібно було ще з літа думати! А тут сніг випав і вони сіли "мудриці" обговоряти, що у них грошей немає.</p>
05 Грудня 2017, 16:51
Я думаю. що імені Я не світить бути керівником дорожної організації: по перше потрібно бути технічно<br/>грамотним,а по друге- порядно вихованим у своїх висловах.
05 Грудня 2017, 16:59
Хто сказав таке що грошей на на зимове утримання нема, є і дорожники працють, чистять і будуть чистити дороги. Хоча техніка застаріла , часто ламається, виходить з ладу. Нової техніки не дають. А ті хто багато говорить, це їхня справа, хай влізуть в шкуру дорожників і попрацюють. Хай розгребуть велику яму в якій знаходиться наша Держава, а дорожники це маленька яма в цій великій ямі, яку легше колупати.
05 Грудня 2017, 17:44
Віталій хто автодор забезпечив піском 2016, 2017 роках????
05 Грудня 2017, 17:45
а пальним в 2016 році???
05 Грудня 2017, 18:15
Пісок і пальне виділяла адміністрація. А скільки пального і піску крім цього було витрачено???? Цього ніхто не знає і знати не хоче. Я бачу ви теж частково обізнані, але недостатньо і розумію хто стоїть за Т.
05 Грудня 2017, 18:18
Шанований Т, невже Ви думаєте, що кошів які надав&quot;Хто &quot; на пісок і паливо достатньо було на <br/>зимове обслуговування доріг в осінньо-зимовий період 2016-2017 років протяжністю 450,5 км???
05 Грудня 2017, 20:59
Їхали з Луцька в перший сніг. На трасі Луцьк - Горохів бачили перевернуту догори колесами машину в Луцькому р-ні. Траса не чистилась і не посипалась. Приїхали в Горохів -траса на Берестечко була почищена і посипана. Легше всього говорити...І як правило,хто багато говорить, не спроможний нічого робити. Горохівський район єдиний в області, який немає безкоштовного піщаного кар'єра. Все в руках олігархів і не без сприяння районної влади. А тепер вона пісок купляє. Всю снігоочисну техніку, яка була в господарствах,теж скупили можновладці і продали. А автодор працює технікою, яка вже пройшла два терміни списання. Держава бідна - не виділяє. Грошей на дороги також немає. То чия тут вина?
05 Грудня 2017, 21:40
Ще недовго залишилось чекати. З січня 2018 року місцеві дороги будуть передані РДА. Тоді побачимо стан сільських доріг. Ще й той лад пропаде. Підприємство Еталон не спроможне почистити і посипати місто. Взимку слизота, посипають попелом. А тут весь район...Дай Бог нашому зайцю вовка з'їсти.
06 Грудня 2017, 11:20
Хто сказав, що нам проблемно? Вітаємо о 3 ночі, чистимо і посилаємо. А проблеми у влади і держави,що вони не спроможні забезпечити усім необхідним дорожників, щоб ті успішно працювали. Ви запитайте краще за який місяць зарплату нам заплатили і подякуйте мені, що я ще не в Польщі на заробітках, бо вже наших там скоро буде більше як поляків. І ще не бастуємо, а ремонтуємо ту столітню техніку, яку давно на металолом потрібно здати. Таким людям треба дякувати, бо вони не сидять в комп'ютерах і в теплих кабінетах, а працюють в мороз і в холод.
06 Грудня 2017, 20:46
Що означає вислів &quot;Великовагова техніка&quot;, це яка саме? В нас по селах чистили постійно техніка з емблемою на ній &quot;Горохівський автодор&quot;, це Т-150, Д-606, Автогрейдер, КРАЗ, Снігоочисник УРАЛ (ротор), аще яка моме бути великовагова? Правда по наших дорогах через село ще Їздив і чистив дорогу БТР.
12 Грудня 2017, 20:41
450 КМ ДОРОГИ .СНІГ ВИПАДАЄ ВСЮДИ І ВІДРАЗУ .ШВИДКІСТЬ СНІГООЧИСНИКА -НЕ БІЛЬШЕ 10-15 КМ ЗА ГОДИНУ. 45 ГОДИН АБО ДВОЄ СУТОК НЕ ГЛУШИТИ АГРЕГАТ . ПИТАННЯ ПРОСТЕ -ПОКИ З ГОРОХОВА ДОЧИСТЕ ДО БЕРЕСТЕЧКА-В ВАТИНІ ВЕСНА ПРИЙДЕ .ЄДИНЕ -АБИ ТРАСУ ЛЬВІВ -ЛУЦЬК ДАВАВ РАДУ ЧИСТИТИ ВАШ ЕТАЛОН . ВИ ГОРОХІВ НЕ ДАЄТЕ РАДИ ЧИСТИТИ -НЕМА ЧИМ НЕМА КОМУ -НАВІЩО ЛАПШУ ВЛАСНИКИ ЕТАЛОНУ ВІШАЮТЬ СЕЛЯНАМ ? ХАЙ ЩЕ СКАЖУТЬ ,ЩО ЗАВТРА БУДЕ КОМУНІЗМ .ЛАПШУНИ <br/>...<br/>.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024