Студенти горохівського коледжу намагаються знайти свій шлях до успіху

07 Грудня 2017, 10:19
2704

У Горохівському коледжі ЛНАУ завершився останній етап квесту «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху» організований студентським центром агробізнесу та Горохівським центром зайнятості з участю студентів технологічного та бухгалтерського відділень.

Перший  етап Маркетингове дослідження «Знайди свого роботодавця» спонукав до усвідомлення  студентами своїх можливостей щодо професійної самореалізації, оскільки на цьому етапі відбулося знайомство  із роботодавцями району та їх вимогами до майбутніх спеціалістів.

В рамках другого етапу «Self – менеджмент» було запропоновано найбільш поширені джерела пошуку роботи, рекомендації щодо оформлення резюме та набуття ефективних комунікацій під час спілкування із роботодавцем.


 

Завершальним став третій етап «Перший крок до роботи»,  під час якого була проведена зустріч студентів із роботодавцем керуючим Горохівського відділення Приватбанку Олександром Піньковським Олександром, який ознайомив  із порядком проходження виробничих практик, працевлаштуванням та вакансіями.

Виробнича екскурсія відбулася у вигляді майстер-класу, в якому взяли участь студенти бухгалтерського відділення коледжу, працівники банку, директор Горохівського центру зайнятості, заступник начальника відділу надання соціальних послуг, завідувач з навчально-виробничої практики Горохівського коледжу ЛНАУ  та викладач фінансового обліку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024